Strada Victoriei din Târgu Jiu, din nou în șantier!

Se lucrează din nou la una dintre cele mai importante străzi din Târgu Jiu, cea care este un șantier continuu de ani de zile. Strada Victoriei ar trebui din nou ocolită, deși acest lucru e cam dificil în Târgu Jiu, pentru că Edilitara anunță alte lucrări.

Cei de la Societatea Edilitara au anunțat că, începând de miercuri seara, au demarat lucrările premergătoare așternerii unui nou covor asfaltic pe strada Victoriei din Târgu Jiu. Asta înseamnă ca principala cale de acces în oraș dinspre Rovinari și Craiova vor fi mai multe probleme decât au existat până acum. 

„În atenția participanților la trafic! Vă informăm că în această seară, de la ora 20:00, Edilitara Public S.A. va începe lucrările premergătoare așternerii unui nou covor asfaltic pe strada Victoriei din Municipiul Târgu Jiu, pe tronsonul cuprins între Complex Parâng și intersecția cu strada 1 Decembrie 1918”, a anunțat executantul lucrărilor. 

Strada victoriei este oricum un mare șantier continuu, de ani de zile, și nu prea au existat perioade în care cineva să nu deschidă un șantier acolo pe anumite porțiuni. Doar că unii dintre executanți au uitat să mai și închidă șantierele, lăsând gropi în urma lor, motiv pentru care s-au dat numeroase amenzi.

Acum, cei de la Edilitara anunță că Distrigaz Sud Rețele nu a finalizat încă racordarea noilor conducte în zona intersecțiilor cu străzile Unirii, Corneliu Coposu, 30 Decembrie și Revoluției, acest lucru urmând să se încheie zilele următoare. Dar chiar și în aceste condiții cei de la Edilitara spun că vor începe lucrările de frezare a carosabilului din zona de Sud a tronsonului anunțat.  

Cei care obișnuiau să ocolească șantierele sau gropile de pe Victoriei, pe strada 23 August, nu mai au acum nici această variantă, fiind nevoiți să meargă pe centură sau pe la Gară.

Galerie foto




Vizualizări: 1,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: