Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Străzile din Târgu Jiu pe care ar putea fi interzisă parcarea. Motivul!

Primăria Târgu Jiu vrea să interzică parcarea autoturismelor pe străzile din oraș care sunt măturate mecanic. Măsura a fost conturată într-un proiect de hotărâre locală și vine ca urmare a faptului că mașinile parcate pe străzi împiedică mașinile primăriei să curețe drumurile.

Consilierii locali urmează să stabilească, în ședința de luni, dacă vor aproba acest proiect. Acesta are atașat și programul în care sunt măturate mecanic străzile. Astfel că târgujienilor le-ar putea fi interzis să parcheze între orele 2.00 și 10.30 pe mai multe străzi din oraș. Marți, de exemplu, pe străzile Republicii, 9 Mai, Nicolae Titulescu, Mihai Sadoveanu, George Enescu, 23 August, Progresului, 22 Decembrie, 30 Decembrie și Mărgăritarului. Miercuri, joi, vineri și sâmbătă, sunt curățate mecanic alte străzi din oraș. Programul va fi afișat pe site-ul primăriei.

Dacă proiectul va trece, șoferii care vor lăsa mașinile pe stradă riscă să fie amendați. 

Vizualizări: 2,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: