Primar: Nu va exista în Oltenia primărie mai frumoasă ca a mea

Comuna gorjeană Turburea va avea în câteva luni cea mai frumoasă primărie din Oltenia. Cel puțin asta promite primarul Ion Bârcă. Primarul a preluat gratuit fostul sediu al Petrom și lucrează de zor cu angajații de la Serviciul Public pentru amenajarea noului sediu. Cel mai probabil, în actuala primărie va funcționa un after-school.

Cu o investiție minimă, primarul din comuna Turburea vrea să realizeze cel mai frumos sediu de primărie din zona Olteniei. ”Vreau să vă spun că am luat gratuit fostul sediu al Petromului din Turburea și aici se va muta sediul primăriei. Se lucrează de zor cu angajații de la Serviciul Public. Investiția este minimă pentru că o parte din materiale le avem tot de la Petrom, să zic așa donate, și eu o să achiziționez cu bani de la bugetul local doar geamurile, ușile și vopseaua. În câteva săptămâni voi planta câteva zeci de tui de jur împrejurul primăriei și, dacă va exista în Oltenia vreo primărie mai a dracu decât a mea, eu mor. O să vă închinați când veți vedea cum va arăta sediul primăriei din Turburea. Fac asta pentru comună, că nu iau primăria la mine acasă”, a declarat primarul Ion Bârcă.

În actualul sediu al primăriei se dorește amenajarea unui after-school. În clădirea unde este acum primăria vreau să obțin finanțare pentru un after-school. Este acum un program pe fonduri europene prin care se asigură amenajarea, dar și funcționarea pe o perioadă de 3 ani. Și dacă nu obțin proiectul tot voi face această investiție în comună”, a mai precizat Ion Bârcă.

Vizualizări: 4,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: