Război între șefii primăriei! „Venea zilnic și-mi lua scaunul“

Primăria din comuna gorjeană Albeni este din nou în centrul atenției. Un nou scandal a izbucnit aici, protagonist fiind și de această dată primarul din localitate. Acesta este nemulțumit de activitatea viceprimarului și a decis să-l pedepsească, lăsându-l fără birou. Cei doi aleși locali sunt și colegi de partid la PNL, iar primarul Ionuț Stan a propus retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul din Albeni.

Marius Țîrcomnicu este viceprimar în Albeni și, la numai câteva luni de când a fost ales, se plânge de faptul că îi este aproape imposibil să-și desfășoare activitatea în condiții normale.

Totul din cauza primarului. ”Este o problemă a dumnealui nu doar cu mine, ci cu toată lumea din primărie. Este aproape imposibil de lucrat cu primarul. A spus că mă pune în birou cu două salariate și venea zilnic și-mi lua scaunul sau masa, ca să nu pot să stau să lucrez. Nu am vorbit încă la partid, dar o să le explic dacă voi fi întrebat ce atitudine are domnul primar. După ce l-am înștiințat că, dacă nu am loc în primărie, îmi voi desfășura activitatea prin comună, a dat dispoziție să stau cu doamna contabilă în birou. Astea sunt atitudini de grădiniță”, a precizat Marius Țârcomnicu.

Primarul din comuna Albeni consideră că viceprimarul nu-și îndeplinește atribuțiile de serviciu și a decis să-l ”pedepsească”.

Primarul Ionuț Stan a spus de ce și-a pedepsit subordonatul. „Viceprimarul e în subordinea primarului și nu a vrut să respecte și să primească dispozițiile pe care i le dau. I le-am trimis și prin poștă, le-am afișat și la domiciliu și nimic. Mai mult nu pot să spun, că nu sunt în sala de judecată ca să fiu întrebat”, a precizat primarul Ionuț Stan.

Nici la partid lucrurile nu stau mai bine. ”Am decis în Biroul Permanent Local să-i retragem viceprimarului sprijinul politic. Decizia am înaintat-o la Biroul Permanent Județean și așteptăm să vedem ce decizie se va lua. Sunt sigur că partidul va fi cu mine, că aduc sute de voturi și nu sunt o persoană care are 10 votanți”, a mai spus Ionuț Stan.

Primarul din Albeni a fost acuzat de multe ori că a făcut o practică din a-și pedepsi subalternii trimițând-i pe holul instituției pe care o conduce cu mândrie. Cel mai probabil acesta este modul în care alesul local vrea să se facă respectat și acesta este felul de a se impune.

Vizualizări: 5,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: