Strigăt de ajutor pentru patru copii rămași sub cerul liber

O familie întreagă din Strâmba Jiu a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu. Patru copii dorm acum cu părinții lor prin vecini. Parohia Strâmba Jiu s-a mobilizat să le dea o mână de ajutor, dar este nevoie de mai mult. Preotul din localitate strânge bani pentru a cumpăra o nouă locuință pentru familie.

"Locuinţa lor, ridicată cu multă trudă, a fost cuprinsă de flăcări nimicitoare care nu au lăsat mai nimic în urmă, decât scrum și câteva ziduri sinistre pline de fum și cenuşă. Patru copii și doi părinți sunt în plină iarnă pe drumuri. Parohia Strâmba Jiu vă cheamă să le dăm o mână de ajutor (bani pentru a le cumpăra o altă locuință, alimente, etc). Persoana de contact părintele Făiniși Antonie, număr telefon 0765334070 sau maica stareță Marina de la mănăstirea Strâmba Jiu", a transmis Parohia Strâmba Jiu.

Cei patru copii au scăpat ca prin minune. Doi erau la școală, iar frații lor au fost scoși de vecini din casa care ardea. Parohia strânge bani acum să cumpere familiei o casă, electrocasnice, haine și rechizite pentru copii.

"O familie din parohia noastră a rămas pe drumuri, după ce casa le-a fost distrusă complet într-un puternic incendiu, izbucnit, se pare, de la centrală. Flăcările au cuprins imobilul şi într-o jumătate de oră aceasta a ars din temelii, focul lăsând în urmă doar scrum. Odată cu casa, focul a înghiţit şi toate lucrurile pe care le avea familia Basaraba D, începând de la mobilă, electronice, până la haine, caiete şi cărţi ale copiilor, documente importante şi aşa mai departe. Ei au reuşit să se salveze, privind neputincioşi de pe margine cum toată agoniseala lor din ultimii ani ardea, fără să mai poată face nimic. Degeaba s-au luptat pompierii să mai salveze ceva", a mai transmis Parohia Strâmba Jiu.

Parohia Strâmba Jiu pune la dispoziție contul Asociației Sfânta Treime Strâmba Jiu, unde cei cu suflet mare pot face donații:
RO77RNCB0149042106010001 cu specificatia pentru Basaraba D.

Vizualizări: 6,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: