Studentă venită din Italia, la spital. Sediul facultății, evacuat preventiv!

O studentă a Universității "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a ajuns luni la spitalul de boli infecțioase pentru analize. Tânăra s-a panicat când a văzut că are febră și îi curge nasul, pentru că a venit zilele trecute din Italia, unde și-a vizitat părinții.

Sediul facultății din zona Debarcader a fost evacuat preventiv, iar tânăra dusă la spital pentru analize. Deocamdată par să fie simptome ale unei simple răceli. A rămas totuși internată preventiv, pentru că a venit din Italia, zona Lombardia, unde sunt cazuri de coronavirus.

În panică au intrat și câțiva gorjeni care au fost la schi în Bulgaria și au fost anunțați de la hotel că un chinez care a fost cazat acolo a murit după o infecție cu coronavirus.

În Italia boala se răspândește rapid. Autorităţile italiene au confirmat luni al cincilea deces din cauza Covid-19, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire a ajuns la 219.

actualizare: Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a verificat, luni seară, starea studentei Universităţii “Constantin Brâncuşi”, revenite din Italia şi internate după ce i-a venit rău la cursuri. Tânăra a fost internată la Secţia Boli Infecţioase.

“Starea studentei este una bună. Temperatura a scăzut, are 36,2. Analizele vor pleca la Institutul “Matei Balş”” a declarat preşedintele CJ Gorj la un post local de televiziune.

Vizualizări: 2,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: