Eveniment rutier cu șapte victime lângă Motru

Două mașini s-au ciocnit frontal pe DN 67, lângă localitatea Meriș, județul Mehedinți. Șapte persoane au fost rănite, din care două grav. Traficul rutier a fost oprit câteva zeci de minute.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat duminică, în jurul orei 09:30, să intervină pentru gestionarea unei situatii de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localitatii Florești, satul Meriș.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, un echipaj SMURD din cadrul ISU Mehedinți și un echipaj SAJ Mehedinți, care au constatat că în urma impactului au rezultat 7 victime, dintre care doi copii. Un bărbat și o femeie, ambii de 53 de ani, erau incarcerați", anunță ISU Gorj.

Toate cele 7 victime erau conștiente. Este vorba de trei bărbati de 53, 42 și 27 ani, două femei de 53 si 51 de ani, o fetiță de 8 ani și un băietel de 12 ani.

Echipajele au intervenit pentru descarcerarea victimelor, stabilizarea si acordarea primului ajutor calificat la fata locului, ulterior victimele fiind transportate la spitalul din Motru.

Galerie foto



Vizualizări: 6,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: