Sub ce formă primesc minerii banii de vacanță

Cei peste 13.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia vor primi vouchere de vacanță de 2080 de lei, dar regulamentul de acordare va fi stabilit săptămâna viitoare.

Nicu Bunoaica, lider sindical, a spus care sunt informațiile care se vehiculează. “Va fi un card pe care îl va primi fiecare salariat al Complexului Energetic Oltenia și care va fi activat de salariat când dorește. Din momentul activării va fi valabil un an. El poate să îl cumuleze cu cel de anul viitor, dacă nu are de gând să meargă în acest an în concediu”, a explicat la TV Sud președintele Sindicatului Solidaritatea 2013.

Bunoaica se bucură că administrația a înțeles într-un final să ridice valoarea voucerului de la 1.450 de lei la 2080 de lei, așa cum prevede legea. “Eu vreau să știu dacă asistații sociali, cum îi numesc eu pe acești inspectori sociali care nu fac nimic, nu au citit legea până la capăt sau au fost pe mână cu administrația. Mie mi se pare suspect că o armată de juriști nu a văzut ce scrie în lege”, a spus Bunoaica. (A.A.)

Vizualizări: 7,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: