Amenzi usturătoare pentru doi patroni din Motru

Doi administratori de firme din municipiul Motru au fost amendați în urma unui control desfășurat miercuri, 24 aprilie, de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare (DSV) Gorj în colaborare cu polițiștii gorjeni.

Este vorba de un afacerist care deține o unitate de comercializare a cărnii, dar și de un altul care deține un restaurant. Fiecare a fost sancționat cu 10.000 lei după ce echipele de control au constat nereguli în timpul verificărilor efectuate la fața locului. ”O amendă a fost aplicată la un magazin care comercializează carne și produse din carne. În acest caz, sancțiunea a fost aplicată pentru depozitarea și manipularea necorespunzătoare a cărnii și produselor. Marfa de toate felurile era depozitată în aceeași vitrină. Trebuiau depozitate sectorizat. De asemenea, erau manipulate fără mânuși, fără echipament de protecție. Am mai aplicat o sancțiune la un restaurant, unitate care nu era autorizată sanitar-veterinar. A fost o firmă veche, au redeschis pe o firmă nouă și am constatat că nu erau autorizați”, a declarat Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

Până în data de 1 mai, inspectorii DSV Gorj anunță că vor verifica zilnic, în tot județul, prin sondaj, târgurile, magazinele și alte unități de alimentație publică, precum pensiunile, hotelurile și restaurantele.

Vizualizări: 6,908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: