Substanțele interzise au dus un adolescent direct în spital

Semnal de alarmă în Gorj! Tot mai mulți tineri ajung la Unitatea de Primiri Urgențe după ce au consumat substanțe interzise. Un astfel de incident s-a petrecut luni, când un adolescent de 16 ani a fost dus la spital mai mult mort decât viu. A avut noroc să fie văzut de o patrulă de polițiști locali și dus la spital.

Totul s-a petrecut în zona Olari, din Târgu Jiu. Băiatul de 16 ani a fost găsit de polițiștii locali care patrulau în zonă. Era leșinat în scara unui bloc. „Întrucât acesta se afla în stare de inconștiență, fiind incapabil să reacționeze la stimuli, polițiștii locali au solicitat, de îndată, un echipaj medical, care l-a preluat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Târgu Jiu pentru îngrijiri medicale. Tânărul avea asupra lui un pliculeț din material plastic transparent, autosigilant, ce conținea fragmente vegetale de culoare verde cu miros înțepător, precum și resturi din țigări", a transmis Poliția Locală.

Tânărul este acum internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. „Am fost solicitați pentru un tânăr de 16 ani. A fost preluat în stare de inconștiență și dus la Unitatea de Primiri Urgențe. Din câte am înțeles, ar fi consumat substanțe halucinogene”, a explicat Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

În ultima perioadă, tot mai mulți tineri care au consumat substanțe interzise au ajuns la spital. 

Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: