Sume fabuloase câştigate de vedete din postări pe Instagram

În epoca actuală a reţelelor sociale şi internetului prezent oriunde Instagram reprezintă una dintre cele mai populare rețele de socializare din lume. Numărul cât mai mare de urmăritori aduce sume fabuloase în conturile celebrităților, dar totodată și o adevărată competiție.

Cristiano Ronaldo a reușit să depășească 400 de milioane de urmăritori pe Instagram, fiind un adevărat record.

În prezent, acesta numără 401 milioane de persoane care îl urmăresc, topul fiind completat de către Kylie Jenner și Leo Messi. „Rege” atât pe Instagram cât și pe teren, Ronaldo reușește, de asemenea, să încaseze sume fabuloase în urma postărilor lor. Potrivit Daily mail, atacantul Manchester United primește fabuloasa sumă de 2,02 milioane de euro pentru fiecare postare publică pe contul său de Instagram. CR7 reușește acum să câștige din social media mai mult decât în urma contractului său cu clubul de fotbal englez.

În luna septembrie 2021, Cristiano Ronaldo încasa aproximativ 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare încărcată pe celebra platformă. Numai în ultimele luni, cota acestuia a explodat, suplimentând veniturile cu încă un milion de euro pentru fiecare postare. Singurul cont care depășește numărul de urmăritori ai lui Cristiano Ronaldo este chiar contul companiei Instagram, care numără 470 de milioane de urmăritori.

În ciuda faptului că a rămas în urma lui Leo Messi în categoria cea mai urmărită, aproape de sfârșitul anului 2021, femeia din spatele Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim, Kylie Baby și altele și-a revendicat locul trei și a fost, de asemenea, prima femeie care a depășit 300 de milioane de urmăritori. pe aplicație.

Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Ronaldo în fotbal s-a întâmplat să fie și unul dintre cei mai mari de pe „Gram”. Depășind el însuși pragul de 300 de milioane până în 2022, atacantul argentinian s-a dovedit a fi un abil în jocul de pe rețelele de socializare. Astfel, Lionel Messi se află pe locul patru în lume.

Într-o altă luptă directă pentru dominația Instagram, The People’s Champ și Ariana Grande continuă să se lupte pentru al 5-lea loc cel mai urmărit, aparent schimbându-și pozițiile la câteva săptămâni sau cam asa ceva. Selena Gomez a fost în centrul atenției toată viața, iar epoca rețelelor sociale nu a făcut excepție. Pe lângă reviste, Gomez își folosește platforma pentru a vorbi despre sănătatea mintală, citând propriile suișuri și coborâșuri și încurajând adepții să se educe cu privire la importanța fitness-ului mental.

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: