Supermarketuri amendate de DSV Gorj

Şase amenzi în cuantum de peste 5.000 de lei au aplicat inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare în magazine şi supermarketuri din Târgu Jiu, Bumbeşti Jiu, Ţicleni, Târgu Cărbuneşti, Motru şi Rovinari, pentru o serie de nereguli constatate în timpul controalelor ce s-au desfăşurat săptămâna trecută.

O sancţiune de 720 lei a fost dată unui şofer care transporta produse de origine animală în condiţii necorespunzătoare, pe raza oraşului Bumbeşti Jiu. O altă amendă, de 600 lei, a mers către administratorii unei unităţi de comercializare din comuna Cruşeţ, pentru vânzarea alimentelor într-un spaţiu necorespunzător sanitar veterinar. Inspectorii DSV Gorj au mai aplicat o amendă de 600 lei unui supermarket pentru manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare de origine animală. Amendă de 2.000 de lei a primit un alt supermarket pentru expunerea şi prezentarea unor piese tranşate din pasăre fără elemente complete de identificare.

Tot săptămâna trecută, DSV Gorj a desfăşurat controale comune cu echipe ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj în puncte temporare de trafic asupra mijloacelor auto de transport al porcinelor vii şi produselor alimentare din carne de porc, privind implementarea cerinţelor de combatere a pestei porcine africane.

Vizualizări: 1,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: