Şeful CJ Gorj spune ce teme are Capotă de făcut

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a spus că principala sarcină a directorului Spitalului Judeţean după câştigarea concursului va fi aceea de a implementa proiectele de reabilitare finanţate din bani europeni. „Urmează semnarea contractului de mandat şi principala sarcină va fi ducerea la bun sfârşit a proiectelor cu finanţare proprie şi cu finanţare europeană. Proiectarea pentru reabilitarea termoenergetică a spitalului este deja transmisă în sistemul electronic de licitaţii publice. Este vorba de clădirea din strada Tudor Vladimirescu. De asemenea, am avut vizita în teren a experţilor independenţi, iar concluzia a fost pozitivă, astfel încât sperăm să semnăm cât mai repede contractul de finanţare pe fonduri europene pentru reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe”, a spus Cosmin Popescu.

Preşedintele CJ Gorj a declarat că lucrările trebuie realizate în acelaşi timp, pentru a afecta cât mai puţin pacienţii. Acesta a făcut referire şi la alte programe care vizează reabilitarea unor secţii, schimbarea instrumentarului medical şi dotarea cu aparatură.

Gigel Capotă  a câştigat săptămâna trecută concursul pentru postul de manager pe care până acum l-a ocupat interimar. (A.A.)

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: