Suporterii pandurilor, supăraţi că nu au mai avut loc în tribune

Suporteri ai echipei Pandurii şi-au manifestat nemulţumirea pe reţelele de socializare că nu au mai avut loc în tribunele terenului sintetic la meciul amical cu FCU Craiova. Aproximativ 2000 de spectatori, număr record pentru acest teren, au dorit să vadă ultimul amical al pandurilor, dar şi pe „adevărata Ştiinţa”, cum au scris unii dintre ei pe reţelele de socializare.

Problema a apărut când capacitatea din tribune a fost depăşită, iar jandarmii au impus o zonă tampon între cele două grupuri de suporteri, care a rămas neocupată, fiind şi păzită. Peisajul de la faţa locului arăta că în tribune ar mai fi zeci de locuri libere, dar sute de oameni stăteau în picioare în jurul terenului.

Cum suporterii din Peluza Sud, şi în general cei veniţi pentru FCU Craiova, au ajuns mai devreme la meci, cu o oră înaintea începerii jocului, localnicii care au dorit să vadă meciul au mai găsit loc în zona galeriei echipei Pandurii sau pe lângă teren. Probleme au apărut pentru că o latură a terenului e plină de zăpadă şi acolo nu s-a mai putut sta, chiar dacă există câteva mici gradene. Acolo au fost amplasate şi dispozitivele de jandarmi, cinci autospeciale şi o maşină de pompieri, care supravegheau Peluza Sud.

PUTEŢI VEDEA AICI CUM S-A COMPORTAT PELUZA SUD LA FINALUL MECIULUI AMICAL:

Faptul că nu au mai fost lăsaţi de jandarmi în tribună, unde se vedea că mai erau locuri neocupate, între cele două galerii, i-a nemulţumit pe mulţi spectatori gorjeni care au stat în picioare în jurul terenului, acolo nefiind impuse restricţii de către clubul gazdă, pentru că nu era un joc oficial. Dar, pentru că au fost trimişi să stea în picioare şi nici favoriţii nu excelau în joc, majoritatea celor de pe lângă teren au ales să plece la pauză, după ce s-au certat puţin cu forţele de ordine care nu-i lăsau în tribună, în zona tampon.

„Suntem de râsul lumii, la noi acasă suntem trimişi în boscheţi ca să stea L3 în tribune! Ruşine, ruşine, ruşine!”, s-a arătat indignat un gorjean care probabil nu făcea parte din galeria „Regiment Târgu Jiu”, o galerie de tineri apărută în acest sezon, care este prezentă la fiecare meci, dar şi în mediul online.

Aceştia i-au primit bine pe oaspeţi, dar şi pe cei din Peluza Sud, afişând un baner, realizat manual, de bun venit celor din Craiova, pe care scria „Ne prezentăm în derby, cu mândrie, cu „U”nica  ştiinţa, echipă din Bănie”.

La final, când tinerii din galeria "Regiment Târgu Jiu" i-au încurajat la ieșirea de la vestiare pe jucătorii pandurilor, au fost la rândul lor aplaudați de jucătorii Craiovei pentru bannerul afișat.

Vizualizări: 1,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: