Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta, citat în dosarul Kovesi

Deputatul de Gorj, Victor Ponta, a fost citat la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, în dosarul care o privește pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Ponta este martor în dosarul în care Kovesi are calitatea de suspect. Ponta va fi audiat vineri, 15 februarie, susține presa centrală pe surse.

Laura Codruţa Kovesi, care a fost citată tot pentru vineri, a remarcat faptul că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

Comisia Europeană urmăreşte îndeaproape ultimele evoluţii în contextul procesului de selecţie a procurorului-şef european şi consideră că este esenţial ca toţi candidaţii promovaţi de o comisie de selecţie independentă să fie trataţi corect, a transmis joi un purtător de cuvânt al CE referindu-se la citarea foste şefe DNA Laura Codruţa Kovesi la Secţia specială de investigare a magistraţilor.

Vizualizări: 1,178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: