Pandurii fac lumină: „Nu am chemat noi jandarmii la meci"

Confuzia instalată printre suporterii celor două echipe care se întâlnesc sâmbătă într-un meci amical la Târgu Jiu, Pandurii şi FCU Craiova, cu privire la biletele de intrare şi prezenţa jandarmilor de la Craiova la meci, a fost risipită de către directorul sportiv al gorjenilor, Iosif Biro, care a explicat că nu clubul a solicitat prezenţa jandarmilor la meci şi că nici nu vor exista bilete de intrare la acest meci pentru că intrarea va fi liberă.

„Cum să chemăm noi jandarmii la acest meci? Noi îi respectăm pe suporterii de la FC Universitatea Craiova și suntem convinși că nu vor produce incidente. Suntem siguri că vor să își încurajeze doar echipa lor. Și până la urmă este doar un simplu meci amical. Vreau să anunț public că intrarea va fi gratuită, nu va fi făcută pe bază de bilete așa cum au apărut zvonuri. Îi așteptăm pe toți suporterii la stadion.  Meciul va avea loc pe gazonul sintetic și vă pot spune că avem 1.000 de locuri pe scaune”, a precizat Iosif Biro, citat de pagina de facebook „Galeria Pandurii Targu Jiu".

Oficialul clubului Pandurii a mai precizat că a fost anunţat doar că Jandarmeria va trimite oameni la acest meci, fără să fie consultaţi reprezentanţii clubului în prealabil: „Noi am fost anunțați de Jandarmeria Craiova ca o să ne trimită un număr de jandarmi. Au avut o ședință acum două zile și ne-au spus că ei au aflat că Peluza Sud 97 o să facă deplasarea la acest meci. Vă mai spun încă o dată: noi nu am solicitat prezența jandarmilor la acest meci. Nu avem nimic cu fanii lui FC U. Sper că ei vor înțelege că nu am chemat noi jandarmii. Cei de la Craiova ne-au anunțat direct că vor trimite forțe de ordine".

În altă ordine de idei, Jandarmeria a trimis mereu un echipaj la meciurile amicale ale echipei Pandurii de pe teren propriu, fără nici un fel de solicitare, un echipaj de jandarmi fiind prezent la terenul sintetic chiar şi săptămâna trecută când Pandurii a jucat un meci amical la Vâlcea cu Flacăra Horezu. Pentru că inițial se știa că Pandurii și Horezu vor juca două meciuri amicale, unul la Târgu Jiu și unul la Horezu.

Vizualizări: 1,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: