Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Intrarea liberă la Pandurii pentru amicalul cu FCU Craiova

Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, ultimul meci de verificare al acestei perioade de pregătire. Gorjenii vor primi vizita echipei doljene FCU Craiova cu începere de la ora 12:00.

Meciul se anunţă atractiv pentru suporteri, cei ai gorjenilor organizând deja evenimente pe reţelele de socializare pentru a-şi mobiliza galeriile, fiind deja mai multe grupuri de tineri care doresc să susţină Pandurii în acest an. Şi fanii echipei din Craiova s-au arătat interesaţi să vină la meci, fapt care a făcut ca Jandarmeria să organizeze şedinţe cu reprezentanţii clubului, două în cursul acestei săptămâni, pentru organizarea acestui meci, lucru mai puţin obişnuit la jocurile amicale din eşaloanele inferioare.  

Mai mult, jandarmii au anunţat vineri că la meci se va intra pe bază de bilete deşi reprezentanţii clubului Pandurii au precizat că nu au de gând să pună în vânazare bilete la un meci amical, anunţând şi pe site-ul oficial că accesul suporterilor se va face fără bilete sau invitaţii.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: