Supraveghetorii CEO, în ședință la o termocentrală

Membrii Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia se vor întruni în ședință, în data de 7 octombrie. Și nu oricum. Pentru prima dată această întrunire a șefilor companiei energetice va avea loc la o termocentrală a CE Oltenia și nu în Capitală sau la sediul companiei din Târgu Jiu, așa cum obișnuiau până acum.

Prima ședință pe luna octombrie va avea loc la termocentrala Rovinari. De altfel, supraveghetorii CE Oltenia au fost în urmă cu circa o săptămână în vizită la termocentrala Rovinari, dar și la carierele din zonă. "Supraveghetorii o să vină și în teritoriu să țină ședința. E dorința lor. O se ducă data viitoare și la altă centrală. Vor să spună prin asta că nu fac ședință într-un sediu, indiferent că e la gară sau la București, dar vin și în teritoriu, unde este activitatea productivă. Vor discuta problemele complexului, nu în special problemele termocentralei Rovinari", a declarat Ion Pisc, directorul SE Rovinari.
Șeful termocentralei rovinărene nu a știut să spună dacă pe ordinea de zi a ședinței Cosiliului de Supraveghere va fi și o hotărâre privind avizarea demarării investiției pentru modernizarea grupului energetic nr. 5 al Termo Rovinari. Investiția este blocată de mai bine de un an pentru că supraveghetorii nu au avizat etapa a doua, cea de demarare a lucrărilor propriu-zise. Au solicitat realizarea unui nou studiu de fezabilitate care a și fost finalizat și predat la CE Oltenia în urmă cu circa două săptămâni. Practic, decizia este din nou la supraveghetori. "Nu știu ordinea de zi. Poate să fie. Când au venit aici le-am spus, le-am și arătat blocul 5. Poate că, chiar dacă nu va fi, oamenii vor să se dumirească, să înțeleagă mai bine", a mai spus directorul Termo Rovinari.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: