SURSE: Boza demisionează din Directoratul CEO

Informație șoc lansată joi seara la Tele 3, de jurnalistul Claudiu Matei. Acesta susține că Daniel Pităroiu va fi impus vineri politic în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, la presiunea președintelui ALDE Dolj, Ion Cupă. În caz că se va întâmpla asta, doi membri ai Directoratului vor demisiona, susține jurnalistul, făcând referire la Sorin Boza și Constantin Bălășoiu.

Sorin Boza a intervenit în emisiune și a spus că ședința Consiliului de Supraveghere va fi vineri. Întrebat dacă va demisiona, Boza a spus că este puțin cam devreme să răspundă. "Al cincilea membru trebuie să fie miner", a spus Boza, care crede că ar fi trebuit așteptată finalizarea dosarului în care Antonie a contestat suspendarea. "Poate nu se va lua o decizie și se va ține cont de aceste aspecte", a spus Boza. Întrebat insistent dacă va părăsi compania, Boza a spus că va răspunde luni. "Să așteptăm să vedem dacă se întâmplă", a mai spus președintele Directoratului CEO.

Nelu Roșca, președintele Sindicatului Liber Roșiuța, a intervenit telefonic în emisiune și i-a avertizat pe supraveghetori că va veni cu câteva mii de mineri la sediul companiei. "Să fie foarte responsabili. Am impresia că ei trăiesc pe altă lume", a spus Roșca, supărat că se iau decizii în favoarea unor grupuri mici, într-o companie cu probleme foarte mari.

Surse din companie susțin că Bălășoiu nu are de gând să demisioneze.

(A.A.)

Vizualizări: 5,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: