SURSE: Flagrant eşuat în biroul lui Cârciumaru

Primarului Florin Cârciumaru i-au zornăit cătuşele pe la ureche la sfârşitul săptămânii trecute, susţin surse judiciare. În biroul acestuia a fost trimisă o femeie dispusă să îi dea „un plic” în schimbul angajării, susţin sursele. Primarul a luat foc şi a făcut un scandal monstru după această înscenare. Sursele noastre susţin că primarul plăteşte pentru că a făcut un joc dublu în cazul Condescu, astfel încât nu s-a reuşit înlăturarea acestuia de la Pandurii şi de la sindicate. Informaţia nu a fost confirmată oficial, dar este susţinută de mai multe surse.

Vineri, 22 noiembrie, au fost două evenimente importante în ograda Primăriei Târgu Jiu, nu unul, aşa cum s-a mediatizat. Oficial se ştie că vineri au fost descinderi ale IPJ Gorj la Poliţia locală, Transloc Târgu Jiu şi la 15 poliţişti locali, care ar fi implicaţi într-o reţea de obţinere de şpăgi din ridicarea autoturismelor parcate ilegal. Autoturismele ridicate de poliţiştii comunitari nu mai ajungeau în curtea Transloc, acolo unde era amenajat un spaţiu în acest sens, în schimb se purtau negocieri cu şoferii la colţ de stradă, pentru o mică şpagă în locul amenzii.

Poliţiştii IPJ Gorj au ridicat mai mulţi saci de documente şi cam atât, poliţiştii locali fiind audiaţi vineri după-amiază la sediul Poliţiei locale, nu la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Primarul Florin Cârciumaru a declarat ieri presei că poliţiştii locali riscă să îşi piardă locurile de muncă, în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi. Surse au declarat pentru Pandurul că ancheta este mult mai amplă şi îl vizează chiar şi pe primarul Cârciumaru, dar şi pe alţi oficiali din primărie, care ar fi intervenit pe lângă poliţiştii locali, pentru a nu ridica anumite maşini. S-ar părea că există interceptări în acest sens, motiv pentru care oficialii din primărie se aşteaptă să fie chemaţi la audieri în acest dosar.

Mita, ascunsă într-o carte

Sunt surse care au declarat pentru Pandurul că în aceeaşi zi, primarului Cârciumaru i s-a înscenat un flagrant, care ar fi putut să se lase cu reţinerea sa. O femeie blindată cu aparatură de interceptare a fost trimisă la Cârciumaru în birou, pentru a cere un loc de muncă. În stilul lui caracteristic, primarul nu a refuzat-o, dar i-a spus să revină după 1 ianuarie, acum nefiind prea multe locuri de muncă disponibile. Femeia i-ar fi spus atunci primarului că are o carte pentru el. Cartea conţinea o lege electorală care nu mai este în vigoare, iar primarul ar fi deschis-o, mirat la ce i-ar mai putea folosi. A văzut însă un plic înăuntru şi a făcut un scandal monstru, deoarece şi-a dat seama de înscenare.

Potrivit unor alte surse, din PSD, Cârciumaru le-ar fi pus în cârcă celor doi şefi ai judeţului această înscenare, iar unul dintre ei i-ar fi explicat că femeia a venit din greşeală la el.

METODĂ

Primarul Florin Cârciumaru nu a putut fi contactat ieri pentru a confirma informaţia. Se pare însă că va fi următoarea victimă pe lista cuplului Caragea-Moţa, după ce aceştia s-au făcut de râs în dosarul Condescu. Interesant este că s-a apelat la metoda de oferire a mitei, nu de prindere a cuiva care cere mită.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: