Andra, probleme cu vocea după infecţia cu Covid

Andra a rămas cu unele probleme de sănătate în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2. Vocea artistei a avut de suferit, Andra explicând că nu are voie să fac un efort prea mare.

Familia Andrei a fost infectată cu noul coronavirus, iar timp de două săptămâni cu toții se află în izolare. Deși au contactat o formă ușoară a virusului, cântăreața pare că a fost cea mai afectată. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor de pe rețelele de socializare că a resimțit boala din plin și că, pentru o perioadă, nu va mai avea voie să își solicite corzile vocale.

Pe lângă durerile musculare cu care s-a confruntat, se pare că și vocea cântăreței a fost afectată. Aflată în izolare la domiciliu, artista s-a filmat în timp ce interpreta câteva melodii din repertoriul cântăreței Ariana Grade și le-a mărturisit internauților că vocea sa a suferit modificări din cauza virusului.

Mai mult, medicii i-au recomandat să nu facă efort pentru a nu risca să apară complicații periculoase. „Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.

În urmă cu aproximativ 10 zile Cătălin Măruță a anunțat că întreaga sa familie a fost infectată cu virusul SARs-CoV-2. Acesta a dezvăluit că forma pe care au dezvoltat-o este una ușoară. Vedeta Pro Tv s-a confruntat cu simptome minime: o tuse, stări de febră seara și a rămas fără gust și fără miros.

Vizualizări: 1,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: