Sute de gorjeni au ajuns la spital în primele două zile de Paște

Zilele de Paște din acest an s-au dovedit a fi destul de aglomerate în unitățile de Primiri Urgențe din cadrul spitalelor din România. Nici unitatea medicală de la Târgu Jiu nu a scăpat. Astfel, doar în prima zi de Paște au venit cu probleme medicale peste 100 de pacienți.

Zile de sărbătoare destul de aglomerate pentru medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Fie că au mâncat cam mult, fie că au avut diferite probleme de sănătate, peste 200 de gorjeni au ajuns la spital în primele două zile de Paște. Pe lângă problemele medicale, la unitatea medicală au ajuns și persoane care au fost victimele unor agresiuni fizice.

”La Pnitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu s-au prezentat în prima zi de Paște 105 gorjeni, iar în a doua zi de Paște, 127. Aceștia au suferit afecțiuni precum colici biliare, enterocolite, accidente vasculare cerebrale, abcese dentare. De asemenea, am avut și victime ale unor agresiuni, dar și ale unor accidente rutiere”, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.  

Vizualizări: 2,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: