Sute de gorjeni au ajuns la Urgențe de Sf. Maria

Numărul gorjenilor care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu este din ce în ce mai mare. Prezentările la spital cresc simțitor la sfârșitul săptămânii și în zilele de sărbătoare, când oamenii participă la diferite evenimente.

În zilele de vârf numărul prezentărilor, în 24 de ore, depășește cifra 100. Drept exemplu, putem lua weekendul trecut, când gorjenii au petrecut de Sfânta Maria.
„Sâmbătă s-au înregistrat 123 prezentări în UPU, duminică 112, luni 116, marți 95. Ca și afecțiuni întâlnite amintim: corp străin în ochi, traumatisme din accidente rutiere, fracturi de mână/picior, colici abdominale/renale, Sindrom vertiginos și infecții cu Sars Cov 2”, se arată în datele transmise de reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.
În cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean lucrează aproximativ 100 de angajați. Chiar și așa, numărul medicilor, asistenților și al celorlalte categorii de personal se dovedește a fi insuficient în raport cu volumul mare de solicitări venit din partea populației.

Vizualizări: 1,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: