Chirurg nou la un spital din Gorj

Spitalul Orășenesc Novaci își mărește echipa de specialiști. Recent, un nou chirurg a promovat concursul de angajare și își va începe activitatea în cadrul unității medicale. În ultima perioada, spitalul a făcut o serie de angajări cu scopul de a-și extinde activitatea, dat fiind faptul că și adresabilitatea este tot mai mare.

Cătălin Udrea va fi noul medic specialist în chirurgie generală după ce a trecut atât de proba scrisă, unde a obținut 95 de puncte, cât și de interviu, unde a fost evaluat de către comisie cu 90 de puncte. De asemenea, comisia de concurs a făcut și o evaluare a activității profesionale și științifice.
În viitorul apropiat conducerea Spitalului Orășenesc Novaci dorește trecerea Compartimentului de Primiri Urgențe în subordinea Ministerului Sănătății, iar pentru asta este nevoie ca anumite servicii să fie înființate, iar altele extinse. Acesta este și motivul pentru care se tot scot la concurs atât posturi de medici, cât și de asistenți și personal auxiliar. Odată cu dezvoltarea zonei Rânca, adresabilitatea către unitatea medicală din Novaci a crescut, iar oferirea de servicii medicale complexe este imperios necesară.

Vizualizări: 5,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: