Concurs reluat la Spitalul Județean. Un candidat a contestat evaluarea

A contestat rezultatele concursului, iar acum proba de interviu va fi reluată. S-a întâmplat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde o candidată nemulțumită de punctajul primit din partea comisiei de concurs, a depus contestație. Unitatea medicală a anunțat că proba va fi reluată peste 6 zile.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul spitalului, pentru postul vacant de Muncitor III- telefonist au trecut de selecția dosarelor două candidate: Cornelia Lupu și Monica -Mihaela Pleșa.
Rezultatele obținute de cele două persoane, la proba scrisă, au fost extrem de apropiate, 74, respectiv 70 de puncte, cel mai mare punctaj fiind obținut de Lupu Cornelia.
La fel de apropiate au fost și punctajele obținute de candidate la interviu. Cornelia Lupu a obținut 80 de puncte, iar contracandidata sa, 74 de puncte. De data aceasta, însă, Monica Pleșa s-a simțit nedreptățită și a contestat punctajul primit din partea comisiei de concurs. Prin urmare, unitatea medicală s-a văzut nevoită să reia examenul.

Nereguli și cu bibliografia

Contestarea probei interviu nu a fost singurul incident referitor la acest concurs. În urmă cu doar câteva zile, pe site-ul spitalului a fost postat un document care anunța candidații că bibliografia de concurs suferit o modificare. În anunț nu există detalii care să sublinieze motivele acestei schimbări și cine a semnalat că bibliografia, publicată inițial, era nepotrivită pentru postul de muncitor III- telefonist.

Vizualizări: 13,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: