Naşul Dan şi-a cununat finii

Dan Diaconescu a fost ieri nu doar un candidat aflat în precampanie electorală, ci şi naşul unor tineri din municipiu care au avut ocazia să îşi unească destinele pentru totdeauna cu ajutorul realizatorului tv devenit politician.

Valentin Băluţoiu a crescut la Casa de Copii pe vremea lui Ceauşescu, iubita sa, Veronica Mihaela Mihai fiind şi ea crescută tot de stat, după ce părinţii nu au mai dorit-o. Cei doi stau împreună de ani de zile şi au trei copii minori, dar niciodată nu au avut finanţele necesare pentru a-şi face o nuntă la care au visat o viaţă întreagă. Norocul le-a surâs acum, după ce l-au întâlnit pe DD pe stradă. „Nu am fi avut parte de un astfel de moment în viaţa noastră dacă nu l-am fi întâlnit pe domnul Dan. Nici nu ştim cum să-i fim recunoscători”, a spus mirele.

Profitând de faptul că ieri a fost şi ziua onomastică a miresei, Dan Diaconescu s-a arătat dispus să facă un gest de care puţini semeni sunt capabili. Candidatul de pe Colegiul 6 a plătit tot ce presupunea organizarea nunţii celor doi orfani, rochia miresei încântându-l cel mai mult pe DD. „Mireasa este de nerecunoscut. Priviţi această rochie cum o transformă, parcă nici nu este femeia supărată, amărâtă, pe care am întâlnit-o pe stradă atunci când m-a întrebat dacă dăm cei 20.000 de euro. Îi ajutăm pe aceşti tineri să îşi îndeplinească un vis, o dorinţă a lor pe care au aşteptat-o toată viaţa. Noi le-am programat totul, de la cununia religioasă la petrecerea la care să îşi cheme sute de invitaţi, deşi aici a fost o problemă pentru că toţi patronii de restaurante din Târgu Jiu, de parcă nu le-ar fi fost necesari banii noştri şi ai celor 500 de invitaţi pe care îi aşteptăm la nuntă”, a spus Diaconescu.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: