Viitorul deputat Ion Cupă: „Am soluții reale, nu minciuni electorale!”

În această săptămână, viitorul deputat Ion Cupă, candidat din partea ARD pe Colegiul 1, a continuat seria întâlnirilor directe cu localnici din Tismana, Peștișani și Godinești. În toate aceste zone, miile de cetățeni care l-au întâmpinat nu și-au ascuns dezamăgirea față de lipsa de implicare a politicienilor din vechiul val în soluționarea problemelor reale cu care se confruntă. Totodată, și-au exprimat speranța că tânărul deputat Ion Cupă, odată ajuns în Parlament, va oferi gorjenilor și primarilor acestui județ un model de deputat aflat, cu adevărat, în slujba celor mulți.

Cupă: “Strategia guvernului de îmbunătățire a situației romilor trebuie actualizată și aplicată cu adevărat!”

La întâlnirea organizată în comunitatea de romi din Tismana, Ion Cupă a garantat că se va implica personal, alături de noua echipă de parlamentari gorjeni, pentru actualizarea și aplicarea efectivă a Strategiei guvernului de îmbunătățire a situației romilor, urmărind preponderent asigurarea de către stat a unei protecții sociale reale pentru această categorie defavorizată de populație, reducerea cazurilor de discriminare, întâlnite preponderent în cazul angajatorilor ce refuză încadrarea în muncă a romilor, scăderea abandonului școlar și eliminarea oricăror forme de segregare, adică de constituire a unor clase de elevi pe criterii etnice.

Obiectivele lui Cupă pentru Peștișani: deblocarea investițiilor de infrastructură și așezarea comunei lui Brâncuși pe harta turistică a României

În localitatea Brădiceni din comuna Peștișani, principalul “of” al localnicilor, adus la cunoștința viitorului deputat, ține de blocarea unor investiții de infrastructură, generată de lipsa finanțării, dar și de starea de provizorat și incertitudine existentă la Primăria Peștișani după reținerea primarului ales, Florin Pavel. Pe lângă deblocarea acelor investiții, Ion Cupă a promis și că va gândi, împreună cu echipa domniei sale, un amplu program care să permită așezarea reală pe harta turistică a României  a comunei natale a sculptorului Constantin Brâncuși, aspect ignorat până acum cu desăvârșire de cei care au condus până astăzi destinele zonei.  

Cetățenii din Godinești, mândri de viitorul deputat Cupă

La Godinești, viitorul deputat Ion Cupă a constatat încă o dată că este nevoie de finanțarea urgentă a unor lucrări de infrastructură, și de crearea de locuri de muncă pentru localnici. Aceștia și-au manifestat deschis satisfacția că, din decembrie, comuna lor va fi reprezentată în Parlamentul României, de un politician tânăr, necompromis, cu soluții reale de depășire a impasului în care se află multe dintre localitățile județului.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: