Tabără de sculptură în lemn într-o comună de sub munte

Și anul acesta ”Zilele culturii polovrăgene”  vin cu un complex program de  manifestări cultural-ştiinţifice şi artistice printre care tabere de creaţie plastică şi literară,  lansări de carte şi reviste, expoziţii de artă populară, artă plastică şi fotografie, simpozion, târguri de meşteşuguri şi produse tradiţionale din zona submontană a Gorjului. 

În cadrul acestor manifestări, la Polovragi se va desfășura și cea de-a V-a ediției a Taberei de Sculptură în lemn ” Simboluri dacice în arta lemnului din România. Evenimentul este organizat de Centrul județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu primăria Polovragi și GAL Parâng.

”În perioada 1-10 iulie se va desfășura la Polovragi și tabăra de Sculptură în lemn. Ca în fiecare an va fi pe platoul din fața mânăstirii Polovragi și sperăm să vină cât mai mulți artiști. Lucrările vor rămâne în comună și se vor expune alături de cele realizate în anii anteriori pe platoul de la Mănăstirea Polovragi”, a precizat primarul Gheorghe Epure.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: