Se fac ultimele pregătiri pentru campionatul de off-road. Zeci de participanți din toată țara sunt așteptați la Runcu

Comuna Runcu va găzdui în acest an cea de-a patra ediție a Campionatului Național de off-Road organizat în județul Gorj. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie și sunt așteptați să participe la competiție peste 70 de piloți din toată țara.

Ploile căzute în ultima perioadă nu au dat peste cap organizarea Campionatului Național de off-road organizat la Runcu. Traseele au fost deja stabilite, iar organizatorii așteaptă ploi înaintea competiției pentru ca evenimentul să fie unul spectaculos.

”Se fac pregătiri intense pentru acest campionat. Traseele sunt stabilite în funcție de categoria de concurs și merg spre avizare. Chiar în acest week-end au fost verificate, urmează să fie omologate și să cerem avizul poliței și al celorlalte instituții implicate în organizare. Vreau să vă spun că ne așteptăm la peste 70 de participanți la această competiției. Nu știm exact câți vor fi pentru că se pot înscrie până pe data de 6 iulie inclusiv. Ce pot să vă spun este că sunt trasele agresive, care durează și 8 ore pentru a fi parcurse și sincer ne dorim ploaie înainte ca să avem un pic de adrenalină”, a declarat primarul Adi Câmpeanu.

Toți iubitorii acestui sport sunt așteptați la Runcu, fie să se înscrie în competiție sau ca simpli spectatori.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: