Tâlhărie într-un bar din Peşteana

A jucat mii de lei la „păcănele” şi, evident, a pierdut banii, după care a mers cu ciocanul la aparatele respective de joc pentru a-şi face „dreptate”. S-a ales însă cu un dosar penal. Asta în timp ce proprietarii localului declară că de abia aşteptau să îl vadă prins pe individul respectiv, întrucât le-ar fi făcut zilele amare. Magistraţii l-au lăsat însă liber.

Victor Baicu are 28 de ani şi iubeşte „păcănelele” la fel de mult ca şi scandalurile. Îşi petrece ore în şir din noapte în faţa maşinuţelor de la care speră să câştige grămezi de bani, deşi asta nu s-a întâmplat încă. La fel au stat lucrurile şi acum, după ce a pierdut cam o mie de lei, tânărul a dispărut din bar şi şi-a lăsat amicii din gaşcă să îşi încerce norocul. Câteva minute mai târziu, la cârciuma din centrul localităţii Peşteana s-a oprit alimentarea cu energie electrică şi, ca din întâmplare, după câteva minute în local a intrat un individ dotat cu un ciocan. „A venit ca nebunul. Era cu o haină neagră pe faţă, aşa ca o cagulă, cu un sacou strâmt pe el, şi nu a spus nimic. S-a dus direct la maşinuţa la care stătuse toată noaptea şi s-a pus cu ciocanul pe ea. A spart-o, a luat cutia cu bani şi a dat să fugă. L-au văzut doi băieţi pe care i-a şi ameninţat cu ciocanul că-i omoară”, a povestit Alin Cinciulescu, fiul patronului localului. Patronul Petre Cinciulescu are poveşti şi mai îngrozitoare despre Viky, aşa cum îi spun amicii lui Baicu. „Este un animal, nu om, pentru că ne-a terorizat pe aici pe toţi. Mie mi-a spart pereţii din rigips de nu ştiu câte ori. Unde vedeţi postere pe pereţi să ştiţi că sunt găuri în spatele lor. Mi-a ameninţat angajatele, mi-a rupt masa de biliard, dar câte nu a făcut, iar până acum Poliţia nu a prea intervenit”, spune bărbatul.

Nu recunoaşte

Anchetatorii au constatat că în „maşinuţa” distrusă cu ciocanul se afla suma de 1095 de lei, dintre care 1000 de lei fusese jucată de Viky. Suspectul nu recunoaşte nimic şi se declară nevinovat. „M-au reţinut pentru 24 de ore, dar nu am nicio vină. Se fac nişte verificări, îşi vor da seama că nu am eu vreo implicare. În alte seri pierdusem şi câte 3-4000 de lei şi nu am făcut nicio stricăciune, nu am spart nimic. Li se pare unora că am fost eu, dar nu e adevărat”, spune individul pe care poliţiştii îl acuză de distrugere şi tâlhărie. Ieri el a fost prezentat unei instanţe de judecată pentru a fi emis mandat de arestare pe numele său, pentru faptele de care este acuzat individul riscând până la 17 ani de închisoare. „Din primele cercetări efectuate în acest caz s-a stabilit că suspectul a profitat de faptul că localul respectiv nu era alimentat cu energie electrică. A pătruns în acel bar având faţa acoperită cu un obiect de îmbrăcăminte. A spart cu un ciocan un aparat de jocuri şi a sustras cutia de valori în care se afla o sumă de bani”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisarul Daniel Tică.

DAUNE

Poliţiştii nu au reuşit să recupereze nici un ban din cei care erau în „păcănele” şi aşteaptă ca patronul localului să se constituie şi ca parte civilă pentru celelalte daune pe care susţine că i le-a produs suspectul.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: