Tânăr din Rovinari, decedat pe o șosea din Anglia

Un tânăr de 24 de ani din Rovinari, județul Gorj, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident rutier care a avut loc în Anglia. Cătălin Manolescu lucra de numai două luni la o fabrică de carne, deși în România terminase o facultate. Un alt tânăr din Rovinari, rănit în același accident, este în stare gravă.

Fratele lui Cătălin îl plânge pe pagina de socializare: "Nu o sa te poata inlocui nimeni. Vei ramane mereu in sufletu meu! Nu imi trebuiau idoli, cantareti, fotbalisti preferati, deoarece tu erai idolul meu. Tot ce o sa realizez in viata asta, o sa iti dedic tie! Iti sunt recunoscator pe viata pentru tot ce ai facut pentru mine, dar asa a fost sa fie. Nu iti pot descrie iubirea pe care ti-o port in suflet, dar in acelasi timp si tristetea ca ne-ai lasat. Respect maxim! Nu te vom uita niciodate, eroule! Vei fi in inimile noastre pe vecie, fratele meu mai mare!"

Mama lui Cătălin a povestit ce s-a întâmplat. „Plecase la muncă de două luni, pe 16 noiembrie făcea două luni în Anglia. Lucra la o fabrică de carne, acum urma să îi facă și actele. Plecase pentru un trai mai bun. A lucrat și în Germania, Belgia, acum plecase în Anglia. Nu a condus el mașina, a condus un alt băiat tot din Rovinari și a făcut accident. Am înțeles că e conștient, cel care era la volan. A intrat pe contrasens și a dat în altă mașină. Ar fi murit și două persoane din mașina cealaltă. A dat frontal. Nu avem bani pentru a-l aduce acasă. El este din prima căsătorie și nu pot să iau niciun ajutor pentru el. Eu nu am serviciu. Nu știu nici cât costă", a declarat Daniela Uscătescu, mama lui Cătălin, pentru Mediafax.

Tânărul a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, în 2016.

Vizualizări: 6,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: