Erico da Silva, un pandur adevărat. Gestul care i-a emoţionat pe toţi!

Rămas fără echipă și cu doar două zile înainte de a părăsi România pentru că i-a expirat viza de stat în țara noastră, brazilianul Erico da Silva a vorbit joi într-o conferință de presă la Târgu Jiu despre decizia sa de a mai păsui Pandurii în privința datoriei pe care clubul o are către el.

 Jucătorul are de recuperat peste 22.000 de euro, iar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a amendat Pandurii cu 3000 de lei tocmai pentru că nu a plătit restanțele respective. Fostul pandur pleacă sâmbătă în Brazilia pentru că, legal, nu mai poate sta în România, iar aici va mai reveni de abia peste câteva luni. Clubul are termen 5 zile să îi plătească banii, dar Erico spune că nu mai e atât de interesat de sumă, deși se duce acasă cu buzunarele goale.

„Am făcut ce am putut, am făcut performanță aici și țin la echipă. Poate că recuperez banii, poate că nu. O să mă duc acasă. Ceea ce am făcut am făcut pentru sufletul meu, restul nu contează. Toată lumea știe ce am pățit aici. Echipa asta chiar o iubesc foarte mult. În viitor vreau să joc pe noul stadion. Acum sper doar să rezolvăm problemele pe care le avem”, a menționat brazilianul.

Săptămâna trecută inclusiv Marin Condescu a discutat cu el pentru a obține o amânare a plății datoriei, în caz contrar Pandurii riscând să piardă 2 puncte în clasament, puncte care în totalul drepturilor tv ce ar urma să fie încasate pot însemna și 200.000 de euro. „Am vorbit cu el, dar doar promisiuni, doar promisiuni. Nici nu știu în cine să am încredere. Tot ce am făcut am făcut cu puterile mele, în rest nu am ce să comentez”, a spus Erico.

Președintele Narcis Răducan i-a mulțumit public brazilianului pentru gestul său de a mai păsui echipa în privința banilor, acesta promițându-i lui Erico că va fi cooptat în lotul care va juca anul viitor pe noul stadion de la Târgu Jiu. „Am scăpat de penalitatea de 2 puncte. E un gest care efectiv ne-a ajutat și am vrut să îi mulțumesc în numele clubului și al suporterilor. Merită acești bani și nu trebuia să ajungem până aici. Pentru acest lucru i-am întors gestul și odată ce termină problemele cu viza i-am promis că va juca pe noul stadion în tricoul Pandurilor. Cred că a demonstrat că nu joacă doar pentru salariu, chiar dacă e de pe alt continent , o face și cu sufletul și e unul dintre oamenii care merită să calce pe noul stadion vara viitoare”, a spus Răducan.

Vizualizări: 5,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: