Tânără blocată în apartament, la etajul patru. A cerut ajutorul unui trecător!

Intervenție la înălțime a pompierilor gorjeni. Au intervenit să salveze o tânără blocată într-un apartament la etajul patru. Apelul la 112 a venit de la un trecător pe care l-ar fi strigat fata. Ea a ieșit pe geam și i-a spus că ar fi sechestrată în apartament. Bărbatul a alertat pompierii și polițiștii. Salvatorii au intervenit cu o autoplatformă și au spart ușa locuinței. În final, tânăra le-a declarat oamenilor legii că nu ar fi fost ținută cu forța în apartament.

Alarma s-a dat miercuri dimineața, pe strada Lotrului, din Târgu Jiu. Un trecător a auzit fata țipând, de la etajul patru. I-a spus că ar fi sechestrată în apartament și i-ar fi cerut ajutorul. El a sunat la 112 și, la fața locului, au ajuns pompierii cu o autoplatformă, un echipaj pentru descarcerare și un SMURD.

După ce pompierii au spart ușa locuinței, tânăra le-a spus oamenilor că iubitul ei cu care locuia de aproape patru luni ar fi plecat la serviciu de dimineață, ar fi încuiat ușa și nu ar fi lăsat chei de rezervă acasă. Tânăra ar fi intrat în panică și a cerut ajutorul pe geam. Ea nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliția a fost la fața locului să facă cercetări, dar tânăra nu a depus vreo plângere.

Vizualizări: 3,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: