Zeci de jandarmi gorjeni izolați la domiciliu. Unul este pozitiv!

Inspectoratul de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu" Gorj a venit luni cu precizări referitoare la numărul jandarmilor aflați în izolare la domiciliu.

"Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfășurate de DSP Gorj, începând cu data de 24.04.2020, pentru un număr de 9 subofițeri contacți direcți ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile, iar un subofițer a fost internat în spital, în urma testelor a fost confirmat pozitiv.

Urmare a acestui rezultat, față de alți 14 jandarmi din cadrul unității, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu", a transmis IJJ Gorj.

La nivelul unității, în cursul acestei dimineți s-a realizat igienizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru interioare și exterioare precum și a mijloacelor auto din dotare.

actualizare, ora 15.00: În acest moment în total numarul de jandarmi gorjeni izolați la domiciliu este de 24, iar încă unul este internat în spital, confirmat pozitiv

Vizualizări: 2,439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: