Tânără din Gorj, confirmată cu Covid-19. Este cazul nr. 6

O tânără de 26 de ani din județul Gorj, internată la Boli Infecțioase, a fost testată pozitiv. Este al șaselea caz confirmat până acum în baza probelor trimise din Gorj la analize.

Tânăra a revenit recent din Dubai și era în izolare la domiciliu. Pentru că s-a simțit rău, a fost internată la spital și testată pentru Covid-19, testul fiind pozitiv.

Medicii urmează să stabilească dacă va fi trimisă pentru tratament la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova. Tânăra nu are febră sau stare de rău, doar și-a pierdut gustul și mirosul, iar asta a făcut-o să își dea seama că ar putea fi infectată. Aceasta a așteptat șase zile rezultatul primului test, iar după confirmare i s-a recoltat pentru al doilea test. 

Din cei șase pacienți diagnosticați până acum în Gorj, unul s-a vindecat, fiind vorba de tânărul din Prigoria care a fost pacientul nr. 1 din România. 

actualizare, ora 13.00: Un număr de 2245 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate până acum în România, din care 293 în ultimele 24 de ore. 69 de oameni au murit în țară și 19 în străinătate.

Vizualizări: 14,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: