Tânără dispărută de o lună

La data de 8 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că Floroiu Carmen Daniela, de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi plecat, în mod voluntar, la data respectivă, din cadrul Casei de tip familial pentru copilul separat de părinți, cu sediul pe raza localității, pentru a se deplasa la serviciu, dar nu a mai revenit în centru.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, fiind efectuate cercetări, iar tânăra a fost pusă în urmărire la data de 3 august a.c., conform procedurii.

Semnalmente:  înălţime 1,60 m, greutate circa 50 kg, păr  negru, lung, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul plecării aceasta era îmbrăcată în pantaloni scurți de culoare albastru închis, tricou gri, rucsac maro, iar în picioare purta o pereche de teniși negri.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea tinerei dispărute, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: