Tânărul înjunghiat la Sadu are nevoie de sânge

Iulian, tânărul de 24 de ani, înjunghiat în faţa unui bar în oraşul Bumbeşti Jiu, are nevoie de sânge. Câţiva prieteni de-ai săi au lansat un apel pe Facebook. Cei care vor să-l ajute sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu.

Tânărul este internat în spitalul din Timişoara. Tot acolo, i-a fost amputat un picior din cauza stării grave în care se afla. „Acest mesaj îl transmit prietenilor noştri de pe Facebook, dar şi tuturor persoanelor cu suflet mare dornice să ofere ajutor. Prietenul nostru Cojei Vasile Iulian trece printr-o perioadă foarte grea din viaţa lui (cred că o mare parte din voi au auzit întâmplarea nefericită care a avut loc acum câteva zile), are mare nevoie de suportul şi susţinerea noastră. Trebuie să donăm sânge”, este apelul venit pe internet.

Iulian a fost bătut cu bestialitate şi înjunghiat de mai multe ori în zona pieptului şi în piciorul stâng. Scenele sângeroase s-au petrecut, la sfârşitul lunii trecute, şi au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Tânărul a fost abandonat într-o baltă de sânge. Se afla în şoc hemoragic când au ajuns salvatorii la el. Agresorul său, Flavius Deaconescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat de tentativă de omor. A contestat, fără succes, măsura dispusă de judecătorii gorjeni.

Vizualizări: 5,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: