Târg caritabil de Crăciun la Târgu Jiu

Gorjenii sunt chemați pe 12 decembrie la târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI”, care va avea loc între 12.00 şi 22.00 la Shopping City Târgu Jiu.

“În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că ne gândim la viitor și la experiențe care le modelează viitorul. Cu sprijinul vostru ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza anul viitor excursii pentru cât mai mulți copii din centre de plasament. Vom merge la munte, în drumeţii, la muzee și parcuri de aventură! Toți copiii vor fi însoțiți de voluntari-prieteni care îi vor încuraja să se bucure de fiecare clipă”, anunță organizatorii.

Cei care au pot aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. “Vă rugăm să fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie”, este apelul organizatorilor.

Ajungem MARI este principalul program al Asociatiei Lindenfeld si susține educația a peste 2200 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din Bucuresti si 24 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1600 de voluntari. Alte proiecte includ ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere de dezvoltare personală, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom.

Vizualizări: 3,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: