Târgu Cărbunești: Peste 80 de persoane internate, printre care și copii

Zeci de persoane sunt internate în spitalul suport Covid de la Târgu Cărbunești. Mai exact, este vorba despre 82 de persoane care au ajuns pe patul de spital din cauza coronavirusului, iar printre aceștia se află și 5 copii, spune managerul unității spitalicești, Constantin Târziu.

Vârstele copiilor sunt cuprinse între 6 luni și 15 ani, iar starea lor de sănătate este una bună. Situația nu este una tocmai bună la Secție de Terapie Intensivă, acolo unde sunt deja internate 15 persoane.

”În momentul de față avem internați 82 de pacienți, printre care și 5 copii, iar 15 la ATI. Au vârste cuprinse între 6 luni și 15 ani. Starea lor de sănătate este una bună, nu au și alte probleme. Și la noi în orașul Târgu Cărbunești a crescut numărul de infectări, fiind depășit acel procent de 1,5 la mia de locuitori. Sunt mulți infectați care au domiciliul pe Cărbunești, dar lucrează prin alte părți”, a spus managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu.

Autoritățile fac tot timpul apel către populație să respecte măsurile de distanțare socială, să se poarte masca de protecție, dar și dezinfectantul pentru mâini.

Vizualizări: 2,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: