Târgu-Jiu: A fost pornit iluminatul festiv

Iluminatul festiv a fost pornit pe 1 Decembrie la Târgu Jiu. Sute de persoane au participat miercuri seara  pentru se bucura de culorile viu colorate ale luminițelor. Instalațiile din oraș au fost aprinse de o persoană cu dizabilități. 

Municipiul Târgu Jiu a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar pornirea iluminatului festiv a fost aplaudată de sute de târgujieni. Oamenii spun că aveau nevoie să mai iasă din case și se bucură că orașul a prins viață, mai ales după ce a fost aprins iluminatul festiv.

”Este foarte frumos. Și bradul arată bine, cred că era mai frumos unul natural, dar e bun și acesta(...)Știu că este destul de scump, nu știu cât de mult au meritat banii, dar cu toate acestea, orașul arată bine. Este frumos”, au spus câțiva cetățeni.

Cel care a apăsat pe buton a fost un tânăr cu dizabilități. Tatăl acestuia spune că a fost o onoare pentru fiul său. ”A fost o onoare pentru fiul meu. Sunt emoționat. Îi mulțumim domnului primar pentru șansa acordată. Înseamnă mult pentru fiul meu”, spune tatăl băiatului cu dizabilități.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că nu se aștepta ca atât de mulți oameni să vină la aprinderea iluminatului festiv. ”Nu mă așteptam să ajungă așa de mulți oameni. Mă bucur, sincer. Este un semn că oamenii aveau nevoie de acest lucru și văd că se bucură. Am ales, ca și anul trecut, ca iluminatul să fie aprins de o persoană cu dizabilități”, spune primarul.

Vizualizări: 3,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: