Ce culoare ar trebui să porţi de Revelion

Mai e puţin timp până la trecerea în noul an şi multe doamne și domnișoare şi-au procurat deja de ținuta pe care o vor purta la trecerea dintre ani. Chiar dacă multe persoane se ghidează încă după celebra superstiție legată de culoarea roșie, arta Feng Shui nu recomandă această culoare.

Petrecerea de final de an poate reprezenta o ocazie numai bună să acorzi atenție vibrațiilor bune, pentru a aduce în viața ta iubirea, dacă nu te bucuri deja de ea. Cel mai simplu ritual este legat de culorile care atrag dragostea.

În timp ce purtarea lenjeriei roșii reprezintă deja un obicei învechit, o serie de alte culori poate să îți susțină dorința de a te îndrăgosti în anul ce urmează.

O culoare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta pentru seara de Revelion este violet. Aceasta este culoarea anului 2022, astfel că noul an te va găsi în ton cu moda. Orice nuanță de violet va atrage asupra ta o relație profundă, o legătură serioasă și chiar o căsătorie în viitor, dacă ai în plan să îți întemeiezi o familie. O rochie în culoarea violet te va ajuta să te remarci și îți va aduce noroc în dragoste, potrivit artei Feng Shui.

De asemenea, poți atrage energiile pozitive în dragoste, chiar de Revelion, dacă porți haine în culoarea potrivită, iar una dintre cele mai potrivite culori de purtat de Revelion este portocaliu. Acesta este asociat cu o amuletă norocoasă a vieții tale amoroase. Dacă alegi să îmbraci o ținută care include și o nuanță de portocaliu, seara de Revelion va deveni doar începutul unei povești frumoase de dragoste. În plus, se armonizează perfect cu atmosfera de petrecere de la trecerea dintre ani.

Pe de altă parte, și culoarea verde poate fi considerată un magnet pentru cei care visează la partenerul ideal. Aceasta este o culoare emblematică pentru Crăciun, însă puțini știu că verdele aprinde flacăra iubirii și stabilește legături nebănuite cu partenerul. Poartă un accesoriu discret verde sau optează pentru o ținută în care această culoare să primeze.

Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: