Târgu Jiu: Florile s-au vândut „ca pâinea caldă”

Vânzări neașteptat de mari pentru comercianții de flori! Spre deosebire de 1 Martie, când clienții s-au lăsat așteptați, de 8 Martie florile s-au dat ca pâinea caldă. De frică să nu rămână cu ea pe stoc, vânzătorii s-au aprovizionat cu marfă puțină, iar spre finalul zilei, unii dintre ei aveau tarabele aproape goale.

 

Un 8 Martie surprinzător de bun. De asta au avut parte comercianții din municipiul Târgu Jiu, care ieri au vândut aproape toate florile pe care le aveau expuse pe tarabe.

„Astăzi au mers vânzările neașteptat de bine numai că profitul nu o să fie unul însemnat pentru că noi am luat marfă puțină. După eșecul de 1 Martie, când ne uitam după câte un client, ne-a fost frică să mai cumpărăm  multe flori. Acum sunt în situația de a nu avea ce să vând”, a declarat un comerciant de flori.

Târgujienii, în special cei care au ieșit la cumpărături după-amiază, au găsit cu greu florile pe care le doreau.

 „Nu cred că am mai întâlnit situația aceasta în anii trecuți. Am mers în trei locații pentru a cumpăra câteva flori în ghivechi. În hipermarketul din mall nu era absolut nicio floare, la Piața Mică tarabele erau aproape goale, iar în zona centrală am mai găsit doar anumite flori”, a afirmat un târgujian.

Prețul florilor în ghiveci a fost cuprins între 15 lei și 100 de lei. Cumpărătorii au avut posibilitatea să opteze și pentru buchete de flori.

Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: