Târgu-Jiu: Fostă uzină scoasă la licitație

Fosta Uzină de Mașini Unelte din Târgu-Jiu este scoasă la licitație. Încă nu s-a stabilit o dată exact când va fi organizată licitația, însă prețul de plecare este de 8.486.621 de lei. Vorbim de o proprietate industrială, compusă din șapte loturi de teren intravilan în suprafață totală de 15.546 mp și o construcție compusă din șase hale și o clădire administrativă, situate pe Aleea Macului din Târgu-Jiu.

Construcțiile au fost ridicate în anul 1975 și au fost puse în funcțiune în anul 1978.  

”Halele au structuri din stâlpi prefabricați de beton, cu înălțime 10m sau 12 m, încastrași în fundații izolate de tip pahar și cuzinet armat, pardoseli din beton, chezoane și grinzi prefabricate de beton, având hidroizolație și termoizolație. Halele au o deschidere la drum. La etajul 1 se găsesc spații administrative ,birouri, iar la etajul 2 se găsesc spații de depozitare, arhiva. Acestea dispun ca și utilități publice de curent electric. Clădirile necesita renovări. Imobilul se vinde în licitație publică”, se arată în anunț


Imobilul se localizează în zona nordică, periferică a localității Târgu Jiu, într-o zona mixtă industrială și comercială, caracterizată prin prezența unor proprietăți de tip spațiu producție / depozitare și spații comerciale. 

Proprietatea se află lângă Grimex.

Vizualizări: 13,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: