Târgu Jiu: Maşini sub sechestru din cauza datoriilor

Zeci de târgujieni au rămas fără maşini pentru că nu şi-au plătit datoriile către stat. Direcţia Publică de Venituri Târgu Jiu a pus sechestru pe mai multe bunuri imobile şi încearcă valorificarea acestora.

Firme sau persoane juridice care au uitat să plătească datoriile s-au trezit cu sechestru pe bunuri. Circa 50 de sechestre au fost instituite numai în acest an. „Am aplicat 17 sechestre la persoane juridice şi am soluţionat până la această dată opt, încasând integral aceste creanţe. La persoane fizice am aplicat 31 de sechestre şi am soluţionat nouă. 22 se află în diferite faze de soluţionare, adică achitate parţial  sau situaţii în care nu am identificat bunurile pe care am aplicat sechestru, în special mijloace de transport care au fost fie transferate de la adresa de domiciliu, fie nu au putut fi identificate în vederea valorificării”, a transmis Mariana Budulan, şa Direcţiei Publice de Venituri Târgu Jiu.

Cei care au vândut maşinile între timp nu vor scăpa prea uşor. Statul va căuta alte bunuri şi va încerca să recupereze datoriile. „Îi căutăm în fiecare zi. Dacă nu găsim şi mijloacele de transport, nu avem decât să ridicăm sechestrul şi să identificăm alte bunuri pentru a continua executarea silită”, a mai transmis Budulan. (M.M.)

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: