Târgu Jiu: Prăjituri ca odinioară, la un click distanță

La serviciu, specialist în relații publice, acasă cel mai iubit patiser. E povestea unei tinere din Târgu Jiu care își împarte timpul între carieră, familie și pasiunea de o viață pentru dulciuri. Acasă, Romina pregătește dulciuri ca pe vremea bunicilor, cu același gust de odinioară. Așa reușește să aducă un zâmbet pe buze celor apropiați chiar și în pandemie. Pofticioșii pot și ei să comande pe internet bunătăți din bucătăria tinerei.

Romina Șomîcescu a absolvit Facultatea de Inginerie și, de 15 ani, este specialist în relații publice în cadrul unei companii de curierat din Târgu Jiu. Reușește să-și împartă însă timpul perfect între serviciu, familie și cea mai mare pasiune a sa: dulciurile. „Lucrez de 15 ani cu oamenii, prin prisma job-ului pe care îl am. M-a ajutat să cunosc mulți oameni și, în ciuda vremurilor pe care le trăim, încerc să le aduc tuturor zâmbetul pe buze. Atât eu, cât și soțul meu lucrăm în aceeași breaslă. Și el este curier”, a mărturisit Romina.

Romina pregătește, după rețete de odinioară, prăjituri delicioase. De la eclere cu gust ca la bunica, până la rulouri, prăjituri pufoase ori cu creme pentru toate gusturile, torturi sofisticate. Și toate le fac cu ochiul pofticioșilor și acasă, dar și pe internet. „Pasiunea pentru gătit o am de mic copil. Am dezvoltat-o însă în perioada cât am stat în maternitate, acasă cu copiii. Prepar des rulouri pentru că sunt preferatele copiilor mei, dar și nucile. Îmi place să încerc și rețete noi, dar am și secrete de la mama, de la bunica pentru prăjiturile din vremea copilăriei. Au și acum același gust. Am multe prietene care mă roagă să le fac prăjituri. Am o pagină și pe Facebook – Prăjituri de odinioară Romina, unde postez fotografii cu dulciurile, primesc și comenzi pe care le onorez însă în limita timpului liber pe care îl am. Totul este mai mult o pasiune decât o afacere”, a mai spus tânăra.

Vizualizări: 5,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: