Târgu Jiu primește un sfert din banii ceruți la rectificare

Municipiul Târgu Jiu are nevoie de șase milioane de lei la rectificarea bugetară, dar o să primească doar 1,3 milioane de lei. Primarul liberal Marcel Romanescu este revoltat. “Municipiul Târgu Jiu ajunge, din nou, bătaia de joc a reprezentanților PSD. Din nou, municipiul nostru este pedepsit pentru că în urmă cu doi ani n-a votat un primar PSD”, susține Romanescu.

Primarul spune că un municipiu mai mic, precum Sfântul Gheorghe, a primit 7,5 milioane, probabil pentru că UDMR contează pentru menținerea actualei guvernări. “Este o lipsă de respect față de cetățenii acestui municipiu care primesc încă o palmă de la Guvernul PSD. Pe lângă această situație, mai avem stadionul, centura orașului, locuințele ANL din Narciselor, finanțarea pentru Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae” și Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, toate cu bețe-n roate de la autoritățile conduse de actuala coaliție de guvernare. În aceste condiții, nu pot crede în coincidențe. Nu este normal să sacrifici un municipiu reședință de județ pentru o mână de voturi, pedepsindu-l totodată că refuză să mai accepte o administrație roșie”, acuză primarul Romanescu.

Asociația Municipiilor din România a depus o acțiune în instanță împotriva Guvernului României. “Nici eu nu voi sta cu mâinile în sân. Voi acționa și eu în instanță acest guvern ale cărui decizii au fost dezastruoase pentru municipiul Târgu Jiu și nu numai”, avertizează primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: