Bobaru îl provoacă pe Vîlceanu

Primarul din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, recent exclus din PNL Gorj, îi lansează o provocare deputatului liberal Dan Vîlceanu, cel care conduce organizația. Pentru că Vîlceanu i-a cerut public lui Bobaru să nu mai candideze dacă achiziția de echipamente noi la UM Sadu se dovedește a fi o minciună electorală, acum, după ce a început achiziția, Bobaru îi întoarce provocarea.

“Îi lansez o provocare. Dan Vîlceanu a ieșit public și a spus așa: primarul de la Bumbești Jiu, Bobaru, și cu Weber să nu mai candideze la nicio poziție publică, pentru că la Sadu nu se va cumpăra niciun șurub. Eu îl anunț, și îi întorc această provocare, că la Sadu nu se va cumpăra numai un șurub. Sunt proceduri de licitație avansate, sunt deja primele oferte. Ce face Dan Vîlceanu dacă la Sadu vin toate echipamentele, nu numai un șurub?”, a spus Bobaru la Gorj TV.

Ministerul Economiei a alocat în acest an UM Sadu 21.225.000 lei pentru investiții, toate achizițiile trebuind să fie finalizate și recepționate înainte de 15 decembrie, pentru a nu se pierde banii. Uzina lucrează în prezent cu echipamente vechi de 70-80 de ani.

În total au fost lansate în lunile iulie - august zece licitații pentru achiziție de echipamente, unele fiind în fază de evaluare. (A.M.)

Vizualizări: 2,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: