Târgu Jiu: Se primesc cereri pentru tichetele sociale de Paşte

Familiile cu o situaţie financiară modestă din municipiul Târgu Jiu vor beneficia şi anul acesta de tichete sociale din partea primăriei, cu ocazia sărbătorilor pascale. Valoarea nominală a unui tichet social este de 40 de lei. Primesc tichete familiile sau persoanele singure care au un venit net lunar pe membru de familie sub 400 de lei. Totodată, beneficiarii nu trebuie să aibă în proprietate o altă locuinţă în afara celei de domiciliu, terenuri intravilane cu suprafaţă totală mai mare de 1000 de metri pătraţi şi un autoturism cu o vechime mai mică de 10 ani.

Târgujienii care se încadrează în aceste criterii pot depune cererile pentru acordarea tichetelor sociale la Direcţia Publică de Protecţie Socială, până în data de 15 martie. Distribuirea tichetelor se face în perioada 26-30 martie, au transmis reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu va acorda şi 50 de pachete alimentare cu produse tradiţionale de Paşte unor familii nevoiaşe, valoarea unu pachet fiind de 200 lei cu TVA.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: