Târgu Jiu va găzdui primul turneu de junioare

Junioarele 3 ale clubului CSM Târgu Jiu au aproape un an de când nu au mai disputat nici un meci oficial. Campionatul din acest sezon va debuta abia în luna februarie, iar CSM Târgu Jiu va organiza primul turneu al seriei la Sala Sporturilor.

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu nu a mai jucat meciuri oficiale de aproximativ un an, startul noului sezon fiind amânat din cauza pandemiei de coronavirus, la fel ca multe alte competiţii de juniori.

După aproape un an de pauză, competiţiile de handbal juvenil revin în actualitate la începutul lunii februarie. Acestea se vor desfăşura tot sub formă de turnee, la fel cum se va juca toată această ediție a Campionatelor Naționale de junioare. Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J iar primul turneu din serie se va disputa la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, în perioada 3-7 februarie, după cum a anunţat oficial CSM.

Un număr de 50 de echipe vor lua startul în noua ediție a Campionatului Național la nivel de Junioare 3. Campionatul este structurat pe regiuni geografice, în 12 serii, opt a câte patru echipe, trei a câte cinci echipe şi o serie de trei echipe. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J, alături de CSS Petroșani, CSS Hunedoara, HCM Craiova și CSM Slatina.

Junioarele 3 ale CSM, antrenate de Andrei Enache, vor debuta în noua ediție de campionat pe data de 4 februarie când vor întâlni pe CSM Slatina.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: