Găman stânge tot mai mulţi panduri la Filiaşi

Antrenorul Mario Găman a reluat antrenamentele cu CSO Filiaşi mai repede decât celelalte echipe din Liga 3. Gorjeanul are planuri mari pentru actuala sa echipă care se află pe locul 1 în campionat şi a strâns deja la Filiaşi o jumătate de echipă de foşti jucători de la Pandurii.

Mario Găman şi-a reunit lotul de la Filiaşi şi a început deja antrenamentele în partea a doua a lunii ianuarie. Tehnicianul a precizat că le-a transmis tuturor jucătorilor din lot un program de pregătire individuală pentru perioada de vacanţă, pentru a nu avea probleme la reunire. După o serie de teste susţinute după reunire, jucătorii de la Filiaşi, printre care se numără tot mai mulţi gorjeni, au început şi pregătirea tehnico-tactică, despre care Găman a spus că se face la Craiova, pe un teren sintetic. 

În ceea ce priveşte lotul nu sunt foarte multe noutăţi, doar gorjeanul Alexandru Cuţitoiu, venit de la Pandurii, dar şi Daniel Mărgărit, şi el un fost pandur, revenit acum la Filiaşi. „Au fost toţi băieţii cu care am încheiat prima parte a campionatului, în afară de Alex Fotescu şi Andrei Vaştag, care au întârziat puţin dar se vor prezenta la antrenamente. A venit în pregătire cu noi şi Daniel Mărgărit care a mai jucat aici şi noi îl cunoaştem foarte bine. Plus patru juniori pe care noi îi dorim şi sperăm că o să reuşim să semnăm cu ei. Ne dorim să mai aducem un portar-junior, după plecarea lui Mario Enache la FCU Craiova”, a spus Găman despre lotul pe care îl are la dispoziţie după reunire.

Pe lângă Cuţitoiu şi Mărgărit, au evoluat deja pentru CSO Filiaşi şi alţi foşti panduri, din lot făcând parte şi Ionuţ Tătaru, Ovidiu Jianu, Andrei Şendroiu, Robert Dănescu sau Albert Cornicioiu.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: